Onderzoek

Recent uitgevoerde en lopende onderzoeksprojecten

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

De ontwikkeling van de Musi-CI toolbox

Omdat we als Consortium Musi-CI met elkaar gemotiveerd zijn geraakt om de muzikale training voor mensen met een CI verder te ontwikkelen, hebben Joke en ik een subsidie aangevraagd om de training verder te ontwikkelen in de vorm van een online toolbox waarin instrumenten beschikbaar zijn voor CI-dragers, CI-zorgprofessionals en CI-onderzoekers ten behoeve van de muzikale CI-revalidatie.
lees verder →

Duurzame doorontwikkeling Peer Review Keurmerk

IQ healthcare heeft deze opdracht gekregen van de Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Peer Review is een werkvorm voor de professionalisering van fysiotherapeuten aangesloten bij de Stichting Keurmerk. Fysiotherapeuten die aan de slag gaan met Peer Review werken als groep en als individu doelgericht aan de kwaliteit van hun handelen door vraagstukken te beschouwen die gerelateerd zijn aan de praktijk.
lees verder →

De kunst van het coachen

Dit is een prachtige opdracht van Keurmerk aan IQ Healthcare waarin we de vrijheid hebben gekregen om een boek te schrijven over de kunst van het coachen naar onze eigen inzichten. Het gaat hier specifiek om het coachen van professionele leergroepen in de gezondheidszorg.
lees verder →

Mind Set Go

Samen met Annemarijn Hoorens, ontwerper en docent business innovation aan Avans Hogeschool, helpen wij organisaties die zich bezig houden met continu leren zoals beroepsverenigingen en professionele netwerken.
lees verder →

Blog

Wil je klinisch redeneren toetsen? Stop dan met het zoeken naar het juiste antwoord.

In de fysiotherapiepraktijk is klinisch redeneren noodzakelijk om gezondheidsproblemen te begrijpen en op te lossen.

De online Script Concordance Test ontwikkelt studenten, docenten en de beroepspraktijk.

De opleiding fysiotherapie van de HAN heeft samen met Saxion een Online Script  Concordance Test (O-SCT)  ontwikkeld.

7 tips voor de ontwikkeling van een feedbackcultuur.

De themagroep ‘feedbackcultuur’ onderzoekt op basis van een reeks interviews hoe het thema leeft bij een aantal ‘reuzen’ uit het veld, zodat wij op hun schouders kunnen gaan staan.